Du er her

Om CEDI

CEDI er et konsulentfirma, der rådgiver offentlige myndigheder om strategi, effektivisering og digitalisering. Vi er eksperter i offentlig digitalisering, effektivisering og organisation. Vi leverer strategisk rådgivning til myndigheder og offentlige virksomheder med afsæt i en solid faglig forståelse for digitalisering og teknologi kombineret med en omfattende viden om den offentlige sektors administrative og ledelsesmæssige processer samt en dyb indsigt i den politiske dagsorden på området.

Vores arbejde anvendes typisk som grundlag for strategiske beslutninger hos kunden om eksempelvis forretningsudvikling, kanalstrategi, effektivisering osv. ligesom vi udarbejder vejledninger og dagsordensættende analyser med et bredere formidlingsmæssigt sigte.

CEDI har følgende hovedaktiviteter:

  • Konsulentbistand. CEDI’s kerneydelse er rådgivning og analyse om offentlig digitalisering, velfærdsteknologi, administration og ledelse. De konkrete produkter omfatter eksempelvis udarbejdelse af resultatkontrakter og brugerundersøgelser, business cases, kortlægninger og potentialeanalyser.
  • Netværk. CEDI Netværk er startet i 2007 og har i dag godt 250 medlemmer fra statslige myndigheder, regioner, kommuner og it-leverandører. Kernen i CEDI Netværk er de forskellige netværksgrupper, som oprettes og afvikles i løbende dialog med medlemmerne og tager direkte afsæt i netværksmedlemmernes ønsker og behov.
  • Nyhedsbreve. E-mailnyhedsbrevet er CEDI’s alment tilgængelige kanal til viden om digitalisering af den offentlige sektor. Et gratis abonnement på vores nyhedsbrev er et væsentligt bidrag til at holde sig ajour med nye væsentlige tiltag inden for offentlig it og digitalisering.

Læs mere om os:
Profiler
Virksomhedsfakta
Privatlivspolitik